Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului
 Buletin informativ


Nume:
Email:

Partener Media


 

Conferinta Nationala “Performanţa Energetică a Clădirilor si Instalaţiilor Aferente" PDF Imprimare Email

                    AGENŢIA PENTRU EFICIENŢĂ ENERGETICĂ ŞI ENERGII REGENERABILE “AE3R PLOIESTI- PRAHOVA” are deosebită plăcere de a vă invita sa participati pe 27 mai 2010, Hotel Intercontinental, Bucuresti, la Conferinta Nationala “Performanţa Energetică a Clădirilor si Instalaţiilor Aferente”, având titlul “Auditorul Energetic, Efectul de Sera si Cladirile Verzi”, organizata de catre Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania.

                   Tematica propusă:

                   1. MASA ROTUNDA CU PARTICIPAREA REPREZENTANTILOR MDRT, AI ASOCIATIILOR PROFESIONALE, ASOCIATIILOR DE NOTARI, ASOCIATIILOR DE AGENTII IMOBILIARE ETC.: 

                   • CERTIFICAREA LOCUINTELOR SI IMPACTUL ASUPRA PIETEI IMOBILIARE;
                   • ANALIZA CRITICA A Mc001/2006 SI A NORMELOR TEHNICE CONEXE;
                   • ANALIZA SOFTURILOR DE CERTIFICARE SI AUDITARE ENERGETICA;
                   • CALITATEA LUCRARILOR EXECUTATE IN CADRUL PROGRAMULUI NATIONAL MULTIANUAL DE REABILITARE TERMICA CONF. OUG 18.

                  2. PREGATIREA SI EXAMINAREA SPECIALISTILOR IN VEDEREA ATESTARII CA AUDITORI ENERGETICI; SOLUTII DE VERIFICARE LA NIVEL NATIONAL A SERVICIILOR DE CERTIFICARE SI AUDITARE PRESTATE DE AUDITORII ENERGETICI; PROPUNERILE C.A.E.- A.I.I.R. IN VEDEREA AMELIORARII LEGISLATIEI ACTUALE SI IMPLEMENTARII PROGRAMELOR NATIONALE/EUROPENE DE CRESTERE A PERFORMANTEI ENERGETICE A CLADIRILOR DIN ROMANIA.

                 3. SOLUTII MODERNE DE CRESTERE A PEC: CAZUL ANVELOPEI. CONCEPTELE DE CASA PASIVA SI CASA VERDE. EFECTUL DE SERA: EVOLUTIONISM VERSUS CREATIONISM.

                 4. SOLUTII MODERNE DE CRESTERE A PEC: CAZUL INSTALATIILOR. SURSE REGENERABILE DE ENERGIE. În masura in care sunteti interesati de participarea la acest eveniment, va rugam sa ne contactati pentru detaliile legate de programul complet si costurile aferente.

                 AGENŢIA PENTRU EFICIENŢĂ ENERGETICĂ ŞI ENERGII REGENERABILE “AE3R PLOIESTI- PRAHOVA”
                 tel.: 0244/515454
                 e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza