Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Participare Sesiuni Nationale de Comunicari Stiintifice "Sursele de Energie in Dezvoltarea si Administrarea Afacerilor Durabile" PDF Imprimare Email

În perioada 15-18 noiembrie 2017, Facultatea de ȘtiinÈ›e Economice organizează o serie de evenimente integrate în cadrul proiectului aniversar ”25 de ani de învățământ economic universitar la U.P.G. din PloieÈ™ti”.
Miercuri, 15 noiembrie 2017, a avut loc deschiderea oficiala a Sesiunii NaÈ›ionale de Comunicări ȘtiinÈ›ifice „Sursele de Energie in Dezvoltarea si Administrarea Afacerilor Durabile”, incepand cu ora 10:00, Amfiteatrul AP9 al Universității Petrol-Gaze din PloieÈ™ti.
In cadrul acestei manifestari se vor prezenta lucrări È™tiinÈ›ifice È™i vor avea loc dezbateri împreună cu cadre didactice ÅŸi specialiÈ™ti din industria resurselor energetice.
Cu această ocazie, domnul Catalin Csaszar, manager de proiect, a prezentat Proiectul European EmBuild. Obiectivul general al proiectului Embuild il reprezinta sustinerea autoritatilor publice de la nivel local, regional si national sa formuleze strategii de renovare pentru sectorul de constructii care promoveaza renovarea profunda si faciliteaza accelerarea ratei de renovare.
Prin proiectul Embuild, AE3R Ploiesti-Prahova isi propune sa asiste autoritatile publice in realizarea de strategii de renovare solide pentru stocul lor de cladiri, acestea reprezentand in continuarea un exemplu pentru alte localitati pentru a-si realiza propriile lor strategii si in continuare renovarea stocurilor de cladiri atinge mai multe obiective: facturi mai mici de energie, un confort sporit, o viata si spatii de lucru mai sanatoase, imbunatirea calitatii aerului si crearea de locuri de munca la nivel local.
Materialele realizate in timpul proiectului sunt puse la dispozitia tuturor partilor interesate si diseminate unui public cat mai larg pentru maximizarea scopului si impactului proiectului.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.embuild.eu .