Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Curs de specializare profesională în termografie PDF Imprimare Email

Curs de specializare profesională în termografie

          Agenţia de Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova în parteneriat cu I.T.C.C. (Infrared Training & Consulting Center) are deosebita plăcere să vă invite să participaţi în data de 24 iunie 2010, sala 200 din incinta Palatului Administrativ Ploieşti, la un Curs de specializare profesională în domeniul termografierii construcţiilor susţinut de un instructor în termografie certificat internaţional nivel II.          Cursul este destinat tuturor instituţiilor şi societăţilor interesate să utilizeze o cameră de termoviziune în scopul identificării problemelor reale ale lucrărilor de reabilitare sau construcţie ale clădirilor.
         Programa de curs este structurată pe durata a 4 ore şi cuprinde: introducere în termografie, transferul termic, radiaţia IR/emisivitatea/temperatura aparentă reflectată, factori ce influenţează emisivitatea, anvelopa clădirilor, căldura specifică/condensarea/evaporarea, studii de caz: punţi termice/scurgeri de aer/izolaţie lipsă/infiltraţii de apă, evitarea unor probleme specifice, ghid de aplicaţii, sfaturi utile/exemple.
         Participanţii vor obţine la sfârşitul cursului Diploma de Participare.
         Costul cursului este de 200 RON fără TVA cu o reducere de 50% pentru membrii Agenţiei şi cuprinde : suport curs şi cheltuieli organizare.
         Plata se va efectua în numerar sau prin O.P. în contul I.T.C.C. nr. : RO50BRDE445SV89866744450, deschis la Banca BRD-GSG Otopeni.
         Pentru înscriere sau întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la telefon/fax: 0244 51 54 54 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până la data de 18.06.2010.