Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Comunicat de presă din 11.08.2009 PDF Imprimare Email
Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti Prahova a prezentat în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai unităţilor sanitare din judeţ , in data de 14.08.2009 , avantajele „Programului de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermală şi energie eoliană sau alte sisteme care conduc la îmbunătăţirea calităţii aerului, apei şi solului”- CASA VERDE .

Intalnirea care a avut loc la sediul Agentiei din Ploiesti a prezentat un real interes pentru toti participantii . In urma acestei intalniri reprezentantii Unitatii de asistenta medico-speciala Boldeşti-Scaieni , Centrului de Sănătate Plopeni, Spitalului de Poli Pulmonare Breaza, Preventoriu TBC Spital Poiana Ţapului şi Spitalului Orăşenesc Sfânta Filofteia vor intreprinde toate demersurile pe langa Consiliilor locale pentru a putea aplica la acest program.

Unităţile administrativ-teritoriale pot depune proiectele de finanţare în cadrul Programului în a doua sesiune de depunere a dosarelor ce se va desfăşura în periaoda 1-15 septembrie 2009. Pentru informaţii suplimentare rugăm pe cei interesaţi să intre în legătură cu personalul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova şi să acceseze pagina de web www.ae3r-ploiesti.ro.