Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

AE3R- Partnera in EnPC INTRANS PDF Imprimare Email

         Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile     „AE3R Ploiesti- Prahova” va participa la proiectul  EnPC INTRANS, alaturi de:

   - GIZ (DEUTSCHE GESELLSCHAFT FUR INTERNATIONALE ZUSAMMENARBEIT), Germania;
   - KEA (KLIMASCHUTZ- UND ENERGIEAGENTUR BADEN-WUERTTEMBERG), Germania;
   - EIHP(ENERGY INSTITUTE HRVOJE POZAR), Croatia;
   - E-CODE, Slovacia;
   - KAPE –CRES (CENTRE FOR RENEWABLE ENERGY SOURCESAND SAVING FONDATION), Grecia;
   - KSSENA (ZAVOD ENERGETSKA AGENCIJA ZA SAVINJSKO SALESKO IN KOROSKO), Slovenia;
   - SKGO/SCTM (STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPSTINA), Serbia;
   - FIATU, Ucraina;
   - ZREA (ZEMGALE REGIONAL ENERGY AGENCY), Letonia;

      Proiectul este propus de Deutsche Gesellschaft für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ), în cooperare cu Agenția pentru Protecția Climei și Energie Baden-Württemberg (KEA) din Germania și se concentrează asupra Contractelor de Performanță Energetica. De asemenea se vizeaza creștea absorbției pe piață a tehnologiilor de crestere a eficientei energetice în clădiri și îmbunătățirea serviciilor publice prin intermediul încurajarii participării sectorului privat prin scheme de finanțare inovatoare pentru investiții in eficienta energetica.

     Obiectivul specific al ENPC-INTRANS este de a dezvolta capacitățile locale ale sectorului public la nivel de municipii, de a realiza și a folosi modele de Contracte de Performanta Energetica pentru finanțarea investițiilor lor în îmbunătățirea eficientei energetice și a serviciilor publice.
Studiileși instrumentele de consolidare a capacităților sunt dezvoltate în comun de către partenerii de proiect pe baza de cooperare și schimb de concepte, idei și experiență la nivel internațional, interdisciplinar și intersectorial.
     Rezultatele proiectului și instrumentele de formare vor fi implementate și demonstrate în țările partenere România, Croația, Germania, Grecia, Letonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina, și prezentate pentru difuzare și replicare catre experți și alte părți interesate în toate statele membre EU28.