Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Nominalizari pentru Premiul Roger Leron PDF Imprimare Email

        Avem deosebita placere de a anunta lansarea primei editii a Premiului Roger Léron, creat de catre FEDARENE. Scopul acestui premiu este de a recunoaste o abordare proactiva persistenta, care a reusit sa aduca o contribu?ie în domeniul energiei sustenabile la nivel regional ?i/ sau local în Europa.

        Credem ca nivelurile locale si regionale de guvernare joaca într-adevar un rol central în problematicile energetice si de mediu, gratie responsabilitatii lor pentru politicile din multe domenii (energie, transport, locuinte…), gratie apropierii lor fata de cetateni, a cunoasterii temeinice a teritoriilor si a gradului lor de flexibilitate, mai mare decât cel al guvernelor nationale.

       Castigatorul (o persoana sau o organizatie) va primi trofeul in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 16 iunie, la Bruxelles.

        Premiul a fost denumit în omagiul lui Roger Léron, presedintele FEDARENE in perioada 1990 – 2007 si un important sustinator al energiei durabile la nivel local si regional, pe tot parcursul vietii sale.

        ⇒ Dati click aici daca doriti sa propuneti o persoana sau o organizatie – pâna în data de 15 aprilie ⇐