Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Energia de langa noi PDF Imprimare Email

COMUNICAT DE PRESA AE3R
12.04.2011


                     AGENTIA PENTRU EFICIENTA ENERGETICA SI ENERGII REGENERABILE "AE3R PLOIESTI- PRAHOVA" organizeaza, marti, 12 aprilie 2011, ora 10:00, la Colegiul Tehnic ”Elie Radu” Ploiești, evenimentul “Energia de langa noi”.
                    „Energia de langa noi” face parte din campania „Energie durabilă pentru Europa” lansată în 2005 care îşi propune ca în fiecare an o săptămână să fie dedicată promovării în rândul cetăţenilor, a autorităţilor publice şi a principalelor companii de pe piaţa energetică a producţiei şi consumului de energie electrică provenind din surse regenerabile.

                     Acţiunile campaniei vizează diseminarea exemplelor de bună practică cu scopul de a sensibiliza opinia publică, consolidarea relaţiilor dintre actorii principali, precum şi stimularea investiţiilor private în tehnologiile ce stau la baza utilizării surselor regenerabile de energie.
                    Cu ocazia acestei manifestari angajatii AE3R vor prezenta Raportul de audit energetic al Colegiul Tehnic ”Elie Radu” Ploiești, si de asemenea Planul de masuri pentru economisirea energiei la nivelul colegiului.
                    Pentru informaţii suplimentare îi rugăm pe cei interesaţi să intre în legătură cu personalul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova.