Membri fondatori

AE3R semnatara a

Parteneri

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Parteneri Media


 

Autoritati Publice Locale

Comunicat de presă AE3R 24.06.2010 PDF Imprimare Email

Comunicat de presă AE3R
24.06.2010
AE3R sprijină persoanele fizice pentru accesarea fondurilor “Casa Verde”

                        Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova “AE3R Ploiesti – Prahova” vă informează că Administraţia Fondului de Mediu a aprobat deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor în cadrul “Programului privind instalarea sistemelor de încalzire care utilizează surse regenerabile, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire” începând cu 1 iulie 2010. Suma alocată judeţului Prahova pentru această sesiune de finanţare este de 4.210.786 lei.

                       Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova sprijină persoanele fizice din Municipiul Ploieşti şi Judeţul Prahova cu informaţii privind cadrul legislativ al desfăşurării acestui program, întocmirea documentaţiei necesare accesării fondurilor de finanţare şi depunerea dosarului la Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova.

 

                        Pentru informaţii suplimentare îi rugăm pe cei interesaţi să intre în legătură cu personalul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti – Prahova la tel: 0244 5154 54 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .