Membri fondatori

AE3R semnatara a

Partners

Agen?ia Local? a Energiei Alba

 Agentia pentru Eficienta Energetica si Protectia Mediului 
 Media Partners


 

Autoritati Publice Locale

Comunicat de presă din 11.08.2009 PDF Print E-mail
Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti Prahova a prezentat în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai unităţilor sanitare din judeţ , in data de 14.08.2009 , avantajele „Programului de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermală şi energie eoliană sau alte sisteme care conduc la îmbunătăţirea calităţii aerului, apei şi solului”- CASA VERDE .

Intalnirea care a avut loc la sediul Agentiei din Ploiesti a prezentat un real interes pentru toti participantii . In urma acestei intalniri reprezentantii Unitatii de asistenta medico-speciala Boldeşti-Scaieni , Centrului de Sănătate Plopeni, Spitalului de Poli Pulmonare Breaza, Preventoriu TBC Spital Poiana Ţapului şi Spitalului Orăşenesc Sfânta Filofteia vor intreprinde toate demersurile pe langa Consiliilor locale pentru a putea aplica la acest program.

Unităţile administrativ-teritoriale pot depune proiectele de finanţare în cadrul Programului în a doua sesiune de depunere a dosarelor ce se va desfăşura în periaoda 1-15 septembrie 2009. Pentru informaţii suplimentare rugăm pe cei interesaţi să intre în legătură cu personalul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova şi să acceseze pagina de web www.ae3r-ploiesti.ro.